Kolekcia Lacoste Essential

02.11.2012 11:14

Lacoste Essential voda po holeníLacoste, ako vlastne väčšina výrobcov parfumov myslí na to, že keď si už niekto obľúbi daný prafum, prečo by jeho “auru” nemohol pociťovať aj z iných produktov. Preto nie je nič nezvyčajné, keď sa vo svet parfumov prekryje s kozmetikou.

Lacoste Essential tiež nie je výnimkou. O tomto parfume je mnoho popísané a už len názov tohto webu si jednu recenziu Lacoste Essential pýtal. Aké ale ďalšie produkty si možno zo série Lacoste Essential vyskúšať?

Prvým je voda po holení. Áno, aj po takej činnosti, ako je holenie, môžeme, páni, voňať tak, alebo skôr sa cítiť tak, ako po aplikovaní parfumu Lacoste Essential. Samozrejme, voda po holení nie je parfum a je to aj cítiť, ale to nič nemení na skutočnosti, že typický Lacoste Essential sprchový gelEssential kolorit ostáva zachovaný. Hoci, pri prvom pohľade na fľaštičku môže dôjsť k omylu. To sa však nemôže stať, ak používate balzam po holení, ten sa totiž nachádza v úplne inom "obale" (vlastne takom, ako sprchový gel).

A to isté môžeme povedať aj o Lacoste Essential sprchovom géli. Ten pocit potom, ako vyjdete z horúcej sprchy po celodennej námahe a okolo vás sa vznáša ten esenciálny opar lacostovskej vône, ten je proste na nezaplateni.

Zo série produktov Lacoste Essential sa dá ešte kúpiť aj dezodorant. Je to klasický deostick, ktorý však celkovo zapadá do produktovej rady Essential. Ale čo je podstatné, funguje. Veď čo iné človek od dezodorantu očakáva, že. A mimochodom, vydrží naozaj dlho a príjemne sa aplikuje. Existuje aj sprejový variant, ale ja osobne preferujem práve deostick.